הוא בכלל היה חבלן משטרה, וגם נראה כזה, בוודאי לא כמו מי שעובד למחייתו בלתפוס חרקים, אבל כשמסתובבים בממלכה הקטנה של הדבוראי עמית יוסף ביסוד המעלה, ניכר החיבור שלו עם הכוורת והדבש. האיש פשוט מאוהב בפועלות הצהובות שמזמזמות אצלו בכל פינה אפשרית.
מפעל הדבש החדש שלו כולל 700 כוורות המפוזרות בעשרות נקודות רעייה בגליל העליון וברמת הגולן, והוא מייצר בשנה כ-25 טונות דבש, מדובר במבנה ענק שדרך חלונות הזכוכית שלו מוצגות הכוורות ומלאכת הרדייה, יניקת הדבש מהחלה והפרדת הדונג דרך הצינורות לצנצנת. העבודה נעשית לפי עונות וזנים, מלווה בהסברים מעניינים של הדבוראי, והתוצרת כוללת דבש אקליפטוס, שיזף, פרחי הדר ואפילו דבש אבוקדו שחור ודבש קוצים מפרחי דרדר.
במקום מרכז מבקרים מסודר מוקרן סרטון המספר על תהליך הדבורות החרוצות המייצרות דבש. ניתן לטעום ולרכוש דבש ארץ ישראלי מהגליל העליון שהוא בעצם גם שליחות ציונית.